Legújabb cégek  Leglátogatottabb  Top Értékelés  Szerkesztő ajánlja  Cégregisztráció 
FelhasználónévJelszó:
Emlékszik Rám  
  Home     Saját fiók     Összetett kereső     Regisztráció     Taglista     Ajánlj kategóriát  

Member Profile: supercumple
supercumple Ano send email to supercumple http://www.mejoresfrasesparapensar.com/ 01-Feb-2012

As an Editor of
-
Biography
I thing the world is a better place to live and desenvolupe a new facultaties. frases de desamor
frases de animo

Cegoazis
Kategóriák
Feliratkozás a hirlevélre
Csatlakozzon a hírlevél listánkra, és első kézből szerezhet tudomást cégünkkel kapcsolatos hírekről, újításokról, akciókról!Ajánld oldalunkat
Ajánlja az oldalunkat valamely barátjának. Töltse ki az információs oldalunkat és mi egy visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk az illetőt cégünkkel kapcsolatos információkról.
Ön neve:

Barát neve:
Ön email címe:

Barát email címe:

   

Top 10
   


Statisztika

Links: 240
Categories: 79
Registered Users: 36121
Mailing List Subscribers: 4
Unique Outgoing Hits: 2775

Pagerank Statisztika

Ajánló
Live-Trade Kft - tőzsde tanfolyam, bróker oktatás
Reagálva a Magyarországon egyre növekvő nemzetközi tőzsdékre irányuló érdeklődésre, cégünk 2007-ben megteremtette a lehetőségét, hogy a kereskedéshez szükséges brókerszámla nyitásban teljeskörű ügyintézéssel segítse a befektetőket, illetve a tőzsdéken alkalmazható és működő kereskedési stratégiákat tanfolyamok keretein belül megossza velük.

Cégünk egyik fő profilja, hogy tanfolyamok keretein belül megismertessük a sorsuk iránt felelősséggel gondolkodó embereket egy olyan lehetőséggel, melynek birtokában könnyűszerrel elérhetik az anyagi biztonság, illetve függetlenség mámorító érzését.

A Brokerszamla.hu tagjai többéves, nemzetközi tőzsdéken szerzett tapasztalattal rendelkeznek és nem utolsó sorban sikeres befektetői múltat tudhatnak maguk mögött.
A tanfolyamok mellett igen nagy igény jelentkezett a tanultak gyakorlati alkalmasságának készségszintű fejlesztését szolgáló, heti rendszerességgel megtartott összejövetelekre, meetingekre, ahol a résztvevők élőben gyakorolhatják és kísérhetik figyelemmel az oktatott kereskedési stratégiák alkalmazását, valamint az éppen aktuális befektetési lehetőségeket.
Category:

Paloma Kft - Szépségszalon, tudásközpont és oktatócentrum
A Kalcsu Kati Szépségszalonok a Paloma Kft tulajdonában állnak. A Paloma Kft a hazai professzionális szépségipar egyik vezető kereskedelmi cége, mely exclusive kereskedelmi jogokkal forgalmazza és oktatja a világ legjelentősebb professzionális kozmetikai márkáit a hazai kozmetikusoknak, terapeutáknak és wellness szállodáknak.
A Kalcsu Kati Szépségszalonok a világ legújabb eljárásaival szépítik, kényeztetik vendégeiket, s egyúttal tudás- és oktatóközpontként közvetítik a magyar kozmetikusoknak a külföldön és hazánkban szerzett tapasztalatokat.
A Kalcsu Kati Szépségszalonok fentebbiek szerint kettős funkciót látnak el:

* Szépségszalon - A vendégek maximális kiszolgálása, felhasználva a külföldi tréningek során a vezető gyártóktól kapott tudást és eljárásokat
* Tudásközpont és oktatócentrum - A legújabb technikák és tudás, a forgalmazott technológiák és termékek közvetítése, oktatása a vezető külföldi szépségipari vállalatoktól a magyar kozmetikusok felé
Category:

BikeTex
Montana kerékpárok, biciklik, adidas sport öltözet, adidas cipők
Category:
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS       freestat.hu
WYW Directory

Magyarország nyitólapja Free Page Rank Tool